imagesCASJWTOP.jpg
Gara Predeal
Subscribe and receive latest news
Or use this RSS feed

Pensiune Predeal

Cazare Predeal Pensiune

Oferta speciala: pensiune completa la 100 lei de persoana pe zi ( cazare + mic dejun,panz si cina incluse in pret ) ,oferim bonusuri pentru organizator.

Oferta valabila doar pentru grupuri,minim 2 nopti.Organizam tabere pentru copii,banchete,aniversari si orice alte eveninente.

Exemplu de meniu : mic dejun: omleta,unt,gem,branza ; Pranz: ciorbita ardeleneasca,friptura la tava cu piureu si salata; cina : escalop cu orez . Impreuna putem stabili meniul in functie de cerintele dvs.

Situata in cartierul Cioplea, intr-o zona deosebit de linistita si intr-un cadru pitoresc, va pune la dispozitie toate conditiile unei unitati de cazare de 3 stele, avand posibilitati de drumetii si alte activitati montane.

Vila va pune la dispozitie cazare in 9 camere spatioase cu bai proprii,duble sau triple. Dispunem de o sala de mese cu grup sanitar, bucatarie bine dotata, living cu Tv cablu, terasa cu gratar, parcare in curte (4 masini), incalzire centrala.
Pentru grupuri care depasesc capacitatea vilei ,oferim cazare si la alta vila situata in vecinatate.Locatii de interes in apropiere :
- partia de schi Clabucet - la 15 minute
- 1 h/30 min mers pe jos pana la Cabana Susai.
- Club Office, amplasat la 300 metri.
- vis-a-vis centrul de inchiriere Atv-uri.
- 5 minute de mers pe jos pana la Restaurantul Casa Taraneasca
Va asteptam cu drag.
cloud1.jpg
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one